Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Медикал Центар
promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Зошто ласерска епилација?

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Медицински транспорт

Повеќе

Зошто ласерска епилација?

Ласерското отстранување на влакна (епилација), станува се поактуелно, како кај жените така и кај мажите.

Тоа е еден од најпопуларните естетски третмани во целиот свет. Со епилацијата се добива:

1. Безбедна и ефикасна метода;
2. Дава брзи и долготрајни резултати;
3. Погодна е за сите типови кожа;
4. Безболна е, не ја инфицира кожата;
5. Најхигиенска метода за отстранување на влакна;
6. Може да се третираат речиси сите регии
на кожата каде има влакна.

Дознајте повеќе http://bit.ly/1mcDzqU

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти