Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Медикал Центар
promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Нов пристап во физикалната...

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Медицински транспорт

Повеќе

Нов пристап во физикалната медицина

Не дозволувајте болката да ве поседува

Оддел за физикална медицина и рехабилитација
Др. Зоран Димовски
Др. ирина Попдимитрова-Митревска

Во одделот за физикална медицина и рехабилитација во состав на Промедика Медикал Центар се прави индивидуален план на лечење и рехабилитација кој секојдневно се прилагодува на моменталната состојба на пациентот.
Доктори од различна специјалност како и физиотерапевти се во постојан меѓусебен контакт бидејќи од досегашното искуство се покажало дека најдобрите резултати се постигнуваат со тимска работа.

Дознајте повеќе за нашите услуги http://bit.ly/1tpSBa2

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти