Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Продукти за третман и нега...

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

 Производи на акција    Нови производи  

Versiva XC®

Versiva XC®

GranuGel®

GranuGel®

Granuflex®

Granuflex®

AQUACEL®

AQUACEL®

AQUACEL® Ag

AQUACEL® Ag