Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

ASP

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

ASP

Advanced Sterilization Products (ASP) - лидер во превенција на инфекции

ASP како компанија на Johnson & Johnson нуди палета на иновативни продукти и решенија за обезбедување на оптимална заштита од инфекции на пациентите и здравствените работници, истовремено обезбедувајќи заштита на инструментите.  


Во програмата на ASP се наоѓаат следните групи производ:

  • Средства за дезинфекција и нега на на кожата на рацете
  • Средства за дезинфекција на работни површини
  • Средства за дезинфекција на инструменти
  • Плазма стерилизација на ниска температура
  • Апарати за деконтаминација на простори

Повеќе за производите на ASP  тука.

Контакт: 

Билјана Реџовска 
e-mail: redzovska_b@promedika.com.mk

Др. Сања Сеизова 
e-mail: seizova_s@promedika.com.mk

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget