Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Ethicon

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

Ethicon

 


“Нашата приказна започнува таму каде што повеќето хируршки операции завршуваат: со хируршките конци”

ETHICON како дел од глобалната корпорација Johnson&Johnson, се бави со производство и продажба на продукти за затворање на рани и третман на хернии. ETHICON е светски лидер на пазарот за производи и технологија за сутури и една од најпризнатите и најценети трговски марки во болниците.

Во продуктите на ETHICON спаѓаат:

  • Апсорптивни хируршки конци
  • Неапсорптивни хируршки конци
  • Хемостатици
  • Мрежи за херниопластика


Комплетниот каталог на ETHICON можете да го разгледате на следниот линк.
Видеото за компанијата ETHICON можете да го погледнете тука.

Контакт :

Др. Сања Сеизова
e-mail: seizova_s@promedika.com.mk

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget