Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Медикал Центар
promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Медицински транспорт и обезбед...

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Медицински транспорт

Повеќе

Медицински транспорт и обезбедување

Нашата поликлиника организира МЕДИЦИНСКИ ТРАНСПОРТ и ОБЕЗБЕДУВАЊЕ.
Во склоп на целокупната опрема со која располага поликлиниката, постои и санитетско возило опремено со најсовремена медицинска опрема за:

  1. Медицински транспорт на секаков вид пациенти во државава и во странство.

  2. Медицинско обезбедување на јавен настан од политички, културен, забавен или спортски карактер.                                                                                                            

Покрај медицинска апаратура со која е опремено возилото, имаме и стручно обучени медицински екипи за пружање на медицинска помош во итни состојби.

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти