Mastertorque baner-01-011.jpgBaner DIAGNOcam-021.jpgevetric21.jpgdegudent-cadcam-banner4.jpgpm-banner-nlb1.pngpromedika-vikend-banner3.png
 
 
Дома / Стоматологија / За стоматологија / Нашиот профил
  Стоматологија


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


  E-Информатор

Пријавете се за да добивате инфо.

 
 
logo
logo
 
  Нашиот профил

Секторот за стоматологија и забна техника на Промедика е лидер на пазарот за материјали и опрема за стоматологија и забна техника во Македонија. Партнери сме со повеќе од 60 реномирани производители од целиот свет и имаме 15 години искуство во оваа област.

Нашата основна определба е, на Вас нашите клиенти, да Ви понудиме:
  • широка палета на квалитетни производи
  • врвно ниво на услуги и професионална поддршка (влучувајќи сервис на опрема)
  • стабилни и достапни цени и
  • постојани резерви на сите производи коишто Ви се потребни во секојдневната работa
  • континуирана едукација

Нашите вработени имаат долгогодишно искуство и стручно знаење со кои се гордееме и сме подготвени во секое време да им излеземе во пресрет на сите ваши потреби. Будно ги следиме новитетите во полето на стоматологијата и забната техника во светски рамки и Ви овозможуваме да бидете во чекор со нив и Вие преку нашите производи и едукативни активности. Сево ова ни овозможува да изградиме стабилни односи со Вас базирани на взаемна доверба и разбирање.  

 

Секторот за стоматологија и забна техника го сочинуваат:

Милијана Савиќ
Стручен забен техничар
e-mail : savic_m@promedika.com.mk 

Ненад Велјанов
Забен техничар
e-mail: veljanov_n@promedika.com.mk

Др. Лилјана Гугувчевска
Доктор на стоматологија

e-mail : guguvcevska_l@promedika.com.mk

Др. Борка Миленковиќ
Доктор на стоматологија
e-mail: milenkovic_b@promedika.com.mk

Др. Миодраг Лешниковски
Доктор на стоматологија
e-mail : miki_l@promedika.com.mk

Мери Шегавиќ
Забен техничар
e-mail: segavic_m@promedika.com.mk

Др. Влатко Чупески
Доктор на стоматологија
e-mail : cupeski_v@promedika.com.mk

Маријан Трпчевски
e-mail: trpcevski_m@promedika.com.mk

Киро Петровски
e-mail : promed1@promedika.com.mk

Лимонка Зикова
e-mail:
zikova_l@promedika.com.m

Др. Александар Арџалиев
Доктор на стоматологија
e-mail: ardzaliev_a@promedika.com.mk

Мирјана Блажевска
e-mail: blazevska_m@promedika.com.mk

Мустафа Ајдари
Забен техничар
моб. 070/323-759

Кристијан Пауновски


 
 
за нас | стоматологија | фармација | медицина | промедика лаб | промедика фарм | специјализирана продавница
ПРОМЕДИКА ДООЕЛ СКОПЈЕ
Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 50/5
тел. +389 2 3248 400
факс +389 2 3248 401
iso iso © Copyright 2010 - ПРОМЕДИКА, All rights reserved.