Мени

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


  E-Информатор

Пријавете се за да добивате инфо.


  АНКЕТА

Колку лесно го наоѓате она што го барате на нашата веб страница?

 
logo
logo
 
  За Промедика

Промедика е долгогодишен ексклузивен партнер на реномирани мултинационални компании од областа на фармацијата, медицината и стоматологијата. Посветеноста кон пациентите Промедика ја спроведува преку континуирано воведување на новитети и  достигнувања во областа на медицината, стоматологијата, фармацијата, здравството, како и силна поддршка во развојот и едукацијата на своите клиенти. Промедика брои приближно 100 вработени кои се активно вклучени во нејзиниот развој согласно својата компетентност, знаење и искуство.

повеќе


  СТОМАТОЛОГИЈА

Секторот за стоматологија и забна техника на Промедика е лидер на пазарот за материјали и опрема за стоматологија и забна техника во Македонија. Партнери сме со повеќе од 60 реномирани производители од целиот свет и имаме 15 години искуство ...

повеќе

  ФАРМАЦИЈА

Една од главните дејности на ПРОМЕДИКА е промет на големо со фармацевтски производи. Прометот на големо вклучува увоз, складирање и дистрибуција на лековите до здравствените организации. Увоз на лекови Увозот на лекови се врши од најреномирани ...

повеќе

  МЕДИЦИНА

Основна дејност на Секторот за медицина е продажба на медицински помагала, медицински потрошен материјал и медицинска апаратура од реномирани производители. Преку нашите партнери нудиме широка палета на материјали за општа хирургија, ортопедија и тра...

повеќе   НОВОСТИ - СТОМАТОЛОГИЈА

Прва награда за Gnatus од списанието Odonto Magazine

Промедика - директен увозник на Sempermed од Австрија

Нова програма Medicept

НЕВЕРОЈАТНА ЛЕТНА ПРОМОЦИЈА Programat P300 Ivoclar-Vivadent

Производ на годината - Zoom NiteWhite и DayWhite

 БРЗИ ЛИНКОВИ - ФАРМАЦИЈА

Нарачки- лекови од примарна листа 15.10.2013

   БРЗИ ЛИНКОВИ - МЕДИЦИНА

Нов прирачник за стома

Брошура Hanita Lenses See HP

Нови портфолија офталмологија

Каталог Ethicon Endo Surgery


 
 
за нас | стоматологија | фармација | медицина | промедика лаб | промедика фарм | специјализирана продавница
ПРОМЕДИКА ДООЕЛ СКОПЈЕ
Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 50/5
тел. +389 2 3248 400
факс +389 2 3248 401
iso iso © Copyright 2010 - ПРОМЕДИКА, All rights reserved.